Social

#emil boc #demisie #guvern

Emil Boc si-a depus demisia - tot Guvernul pleaca

Emil Boc a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, convocata de urgenta luni dimineata, ca a decis sa depuna mandatul Guvernului.

"Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului", a anuntat Emil Boc la finalul scurtei sedinte de Guvern, justificand ca a luat aceasta hotarare "pentru a detensiona situatia politica din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat cu atatea suferinte".

Reactiile din partea Opozitiei au aparut imediat. In timp ce Emil Boc explica motivele care au stat la baza deciziei sale, liderul PNL Crin Antonescu a iesit cu o declaratie publica, apreciind ca este vorba despre victoria romanilor care au cerut in strada demisia Guvernului.

Si discursul co-presedintelui USL Victor Ponta a fost similar cu cel al colegului sau din Opozitie, Crin Antonescu. "Demisia Guvernului Boc era necesara, era ceruta de catre toata lumea din tara. In acealasi timp, fara a uita vreo secunda ca Guvernul Boc a fost un guvern care a nu luat foarte multe decizii, cu adevarat", a comentat liderul PSD.

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca se suspenda consultarile cu partidele care ar fi trebuit sa aiba loc luni, la pranz, urmand ca acestea sa fie reprogramate si stabilite noi teme de discutii. Probabil, discutiile vor avea loc in aceasta dupa-amiaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea