Social

#emil boc #parlament #premier #opozitie # discutii guvern parlament

Emil Boc s-a intalnit cu Opozitia - ce s-a stabilit

Premierul Emil Boc s-a intalnit, miercuri, cu liderii partidelor de Opozitie . Dupa intrevedere, seful Executivului a declarat ca a convenit cu Victor Ponta si Crin Antonescu sa se organizeze o sesiune extraordinara a Parlamentului.

De asemenea, in urma intalnirii, s-a decis sa se creeze un consiliu economic consultativ Putere-Opozitie care va discuta despre modalitatile de creare a noi locuri de munca.

Emil Boc a insinuat ca nu vrea alegeri anticipate , precizand insa ca acest subiect va fi discutat in sesiunea extraordinara a Parlamentului. Totodata, premierul a negat ca ar fi discutat cu presedintele Traian Basescu despre o eventuala plecare a sa de la sefia Guvernului.

"Spun ca a fost un castig aceasta intalnire, exista dialog Putere-Opozitie, in nicio situatie nu are cum sa strice, sa faca rau. Esenta democratiei e dialogul si nu violenta", a spus Emil Boc.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului va fi organizata saptamana viitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea