Social

#emil boc predoiu #ministrul justitiei monitorizare

Emil Boc: Predoiu ne va scapa de monitorizare

Pastrarea fostului ministru al Justitiei in Guvern a reprezentat garantia ca, incepand cu iulie 2009 , Romania nu se va mai confrunta cu monitorizarea Comisiei Europene in acest domeniu, a declarat premierul Emil Boc.

"Acesta a fost cel mai important argument. Garantia ca, incepand cu iulie 2009, Romania va scapa de monitorizarea pe justitie, pentru ca ministrul Predoiu este acela care a mentinut legatura cu UE", a spus prim-ministrul, informeaza Adevarul.

Potrivit lui Boc, Predoiu stie ce trebuie sa faca "pentru ca aceste exigente ale Comisiei Europene sa fie indeplinite si are continuitatea necesara ducerii pana la capat al acestui demers". Catalin Predou a primit, in data de 20 decembrie 2008 - cu 42 de voturi pentru si 9 impotriva - aviz favorabil de la comisiile de specialitate din Parlament pentru a fi din nou ministru al Justitiei. Inainte de audieri , el a afirmat ca s-a autosuspendat din calitatea de membru PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea