Social

#stagnare #venit #salariu #bugetari #boc

Emil Boc opreste cresterile salariale pentru bugetarii cu venituri mari

Premierul Emil Boc anunta stagnarea salariala pentru bugetarii cu venituri mari . Astfel, Boc continua anunturile legate de initiativele Guvernului de a lupta cu criza prin "strangerea curelei" mai ales in randul aparatului functionaresc.

Primul ministru a declarat la postul national de radio ca bugetarii cu salarii mari ar putea sa nu mai beneficieze de majorari salariale pentru o perioada de timp. Aceasta masura a fost luata pentru a se incerca realizarea unui echilibru intre veniturile realizate de diferitele categorii de angajati. Pentru realizarea acestui obiectiv ar trebui ca majorarile salariale sa fie indreptate catre cei cu venituri mici .

Acest anunt nu este singular: in ultima perioada premierul Emil Boc a declarat ca institutiile statului vor suferi modificari si reduceri de personal , astfel incat cheltuielile din buget cu aceste institutii, in perioada de rciza, sa fie cat mai mici. Printre ultimele astfel de initiative se numara si desfiintarea Cancelariei Primului Ministru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea