Social

#emil boc #demitere basescu #referendum 2012 # declaratie emil boc

Emil Boc: Cine vorbeste de un al doilea referendum nu cunoaste textul Constitutiei

 

Propunerea liberalului Eugen Nicolaescu de organizare a unui al doilea tur de scrutin al referendumului este neconstitutionala, este de parere Emil Boc, fostul presedinte al PDL.

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi, Boc a declarat ca cine face referire la un al doilea referendum in prelungirea celui din 29 iulie nu cunoaste textul Constitutiei.

"Cine vorbeste de al doilea referendum in prelungirea primului nu cunoaste textul Constitutiei, care e foarte clar si explicit si spune ca se organizeaza un singur referendum pentru demiterea presedintelui si nu doua. Orice solutie propusa de acest fel este neconstitutionala si nu are acoperire nici in textul legii fundamentale si nici in legea in vigoare", a spus Boc.

Eugen Nicolaescu declarase anterior ca in cazul in care referendumul nu va fi validat de Curtea Constitutionala, Parlamentul are o singura solutie: organizarea unui al doilea tur de scrutin.

Foto: radiocluj.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea