Social

Emil Boc candideaza la primaria Clujului

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat astazi, vrea sa candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului.

"Am luat si decizia sa fac ceea ce am spus mai demult. Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Am schimbat in ultimii ani fata Cujului si doresc continuarea modernizarii acestui oras", a declarat Boc.

Boc a precizat ca vrea sa isi reia proiectele incepute acum patru ani si ca doreste sa transforme Clujul in capitala economica a Romaniei.

“Daca in acesti ani am reusit sa readuc Clujului statutul de capitala a Ardealului, ambitia este ca in urmatorii patru ani sa consilidam Clujul ca si capitala economica a Romaniei, prin locuri de munca bine platite si printr-o dezvoltare economica fara precedent”, a mai spus primarul.

Emil Boc a mentionat si cinci proiecte de infrastuctura pe care doreste sa le finalizeze in urmatorul mandate. Emil Boc a precizat ca isi doreste continuarea programului de gratuitati pentru studenti si pensionari si isi doreste si accentuarea caracterului multicultural al municipiului, locuit in proportie de circa 20% de maghiari.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea