Social

#cluj #activist pcr #boc student

Emil Boc, activist de nadejde al PCR

Noul premier a fost si sef la Uniunea Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR) din Cluj, unde a lucrat in subordinea lui Ioan Rus, unul din liderii asa zisului grup PSD de la Cluj, pe vremuri in anturajul lui Nicu Ceausescu.

De semnalat si ca la faza nationala a Concursului profesional-stiintific studentesc de stiinte sociale, Sectiunea Materialism dialectic si istoric, studentul Boc Emil, de la Facultatea de Istorie si Filosofie a Universitatii Cluj-Napoca, obtinea premiul al II-lea, cu 18 puncte din 20.

La sfarsitul lui 1987 , actualul premier, Emil Boc, isi manifesta intr -un articol de ziar local hotararea de a participa direct la transformarea tarii. Articolul, intitulat "Hotararea de a participa direct la devenirea comunista a patriei", a aparut in data de 10 decembrie 1987 in "Faclia", ziarul Partidului Comunist Roman din Cluj. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea