Social

#emil boc #demisie #presedinte pdl

Emil Boc a demisionat din functia de presedinte al PDL

Emil Boc, presedintele PDL, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au anuntat demisiile, joi, in cadrul sedintei Colegiului Director.

"Concluzia acestui Colegiu Director este urmatoarea: presedintele PDL, impreuna cu intreg Biroul Permanent National si-au prezentat demisia. In perioada imediat urmatoare, partidul va avea o conducere interimara, pana la alegerea unei noi conduceri. Atat presedintele, cat si BPN isi asuma raspunderea politica pentru rezultatele alegerilor", a declarat Boc la finalul sedintei, care a subliniat ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

Emil Boc a mai spus ca PDL a traversat Romania prin criza, iar masurile luate de guvernarea democrat-liberala, pe care le considera corecte, au afectat electoral partidul.

"Presedintele PDL si BPN si-au asumat masurile politice care au salvat Romania de la colapsul economic. Ele ne-au costat din punct de vedere politic, electoral. E un gest de asumare a raspunderii politice. Deschidem calea pentru organizarea structurilor care sa valideze noile organe de conducere. Detaliile vor fi stabilite duminica probabil, intr-o noua sedinta a Colegiului Director", a spus Emil Boc.

Sursa: bacau.pro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea