Social

#elevi #scoala #note #absente #catalog

Elevii vor primi note si absente in cataloage online

Cataloagele electronice sunt noua moda in scolile din Romania. In era internetului si a vitezei, scolile din tara s-au adaptat la acest curent. Astfel, in curand, cataloagele si carnetele de note fizice vor deveni amintiri .

In mai multe scoli din tara exista softuri pentru cataloage electronice. Metoda este folosita in prezent doar in scolile din Iasi. Patru colegii din Iasi au cumparat sistemul, insa in perioada urmatoare vor folosi ambele metode.

Noile cataloage electronice sunt pe placul parintilor si profesorilor. Pentru un abonament de 7 lei pe luna, parintii vor sti in permanenta activitatea scolara a copiilor. Notele si absentele nu vor mai fi un mister pentru ei. Pentru parintii exista si optiunea ca printr-un mesaj sms sa primeasca un raport cu note si absente .

Dascali sunt si ei multumiti de aceasta nou metoda, care ii va ajuta sa calculeze mai usor mediile. Singurii nemultumiti de acest sistem sunt elevii, carora le va fi mai greu sa ascunda notele mici si absentele.

In perioada urmatoare, si alte inspectorate scolare se pregatesc sa implementeze programul electronic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea