Social

# redeschidere scoli #scoli

Elevii si profesorii cu boli cronice vor putea face in continuare cursuri online dupa redeschiderea scolilor

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat, miercuri, ca profesorii si elevii care sufera de boli cronice vor putea face cursuri online si dupa redeschiderea scolilor. 

„Cu totii ne dorim revenirea la normalitate. Normalitate inseamna scoala cu prezenta fizica, chiar daca vom adauga componente de online in perioada ce va urma. Cei care au vulnerabilitati, elevii care au vulnerabilitati certificate medical cu siguranta vor avea acces la invatare online. Apartinatorii: parinti, bunici ai acestor copii care au vulnerabilitati generate de boli cronice certificate medical si ei vor avea acces la invatamant online.

Cadrele didactice care la randul lor pot avea vulnerabilitati certificate medical vor putea sa predea online sau asta in cazul in care nu vor exista si in cea mai mare parte a situatiilor nu exista cadre didactice care sa inlocuiasca acesti colegi care au vulnerabilitati medicale. in acest fel vom asigura accesul la invatamant online oricui are o motivatie solida, o certificare medicala”, a spus ministrul.

Pe 2 februarie va fi luata o decizie oficiala privind redeschiderea scolilor in format fizic, in functie de rata de infectare din fiecare localitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea