Social

#medalii #elevi romani #olimpiada informatica

Elevii romani au castigat patru medalii la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Elevii romani au castigat patru medalii, doua de aur si doua de argint, la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale. Romania ocupa primul loc intr-un clasament neoficial dupa numarul de distinctii obtinute.

Medaliile de aur au fost castigate de Adrian Budau si Vlad Alexandru Gavrila, elevi ai Liceului International de Informatica din Bucuresti. Ba mai mult decat atat, Adrian Budau a obtinut cel mai mare punctaj in acest concurs, acumuland 570 de puncte, informeaza Mediafax.

Medaliile de argint au ajuns in posesia lui Andrei Purice, de la Colegiul National "Ion Luca Caragiale" din Ploiesti, si a lui Serban Stan Andrei, de la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Concursul desfasurat in perioada 7-13 iulie in orasul Tata din Ungaria a adus laolalta 45 de concurenti din 12 tari: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia, Germania, Elvetia, Olanda, Bulgaria, Israel si Romania.

Foto: tayloreason.com

Autor: Alexandra Florea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea