Social

#instanta Alexandra Burta # alexandra burta # rezultate bac 2015 #bac 2015 #elevi eliminati bac

Eleva de 10 eliminata de la Bac a castigat in instanta!

Alexandra Burta, eleva de nota 10, care a terminat ca sefa de promotie la Colegiul Tehnic „Unirea“ din Stei si care a fost eliminata de la Bacalaureat, nu a putut accepta masura luata impotriva ei.  Ea a castigat joi prima batalie a nedreptatii, magistratii suspendand  procesul-verbal care a dus la eliminarea sa!

Decizia in dosarul de contencios administrativ luata astazi si poate fi contestata.


"Admite actiunea formulata de reclamanta BURTA ALEXANDRA MARIA in contradictoriu cu paratul INSPECTORATUL SCOLAR al JUDETULUI BIHOR prin COMISIA JUDEtEANa de BACALAUREAT BIHOR si COMISIA de BACALAUREAT din CENTRUL de EXAMEN COLEGIUL TEHNIC „UNIREA" STEI, avand ca obiect suspendare act administrativ si in consecinta: Dispune suspendarea efectelor Procesului verbal de sanctionare a candidatului nr. 032/07.07.2015 de la Centrul de examen nr. 309 din Unitatea de invatamant Colegiul Tehnic „Unirea" Stei, privind eliminarea reclamantului de la examenul de bacalaureat disciplina - matematica, pana la pronuntarea instantei de fond. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica azi 16.07.2015".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea