Social

#elena udrea #elena basescu #alegeri #europarlamentare

Elena Udrea voteaza cu Elena Basescu, PDL-ul nu are reactie

Elena Basescu devine din nou subiect de discutii in cadrul PDL. Conform ultimelor declaratii ale liderilor democrat-liberali, in cadrul partidului nu s-a discutat inca despre decizia lui Udrea de a vota cu Elena Basescu, si nu cu partidul pe care il reprezinta.

Sefii pedelisti se feresc sa comenteze declaratiile secretarului executiv al PDL, Elena Udrea, conform carora aceasta va vota la alegerile europarlamentare cu Elena Basescu si nu cu lista PDL. Conform Realitatea TV, prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan, cel care ocupa si prima pozitie pe lista euro-candidatilor PDL a refuzat sa comenteze declaratia ministrului Udrea, in timp ce Gheorghe Flutur, un alt candidat pe lista pentru alegerile din iunie, a precizat ca pozitia colegei lui este una personala.

Flutur a adaugat, la finalul Biroului Permanent al PDL, ca pozitia Elenei Udrea nu a fost subiect de discutie in cadrul sedintei BPN si ca singurul interes al membrilor PDL este ca partidul sa obtina un scor foarte bun la alegeri.

Ieri seara, Elena Udrea a declarat la Realitatea TV ca o va vota pe Elena Basescu la alegerile europarlamentare, argumentandu-si anuntul prin faptul ca acorda votul sau in mod indirect tot PDL, din moment ce fiica presedintelui se va intoarce in partid dupa alegeri. In plus, ministrul a precizat ca, din punctul sau de vedere, Elena Basescu va atrage voturi din partea electoratului PDL, dar si din partea votantilor presedintelui Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea