Social

Elena Udrea renunta la pictoriale

Fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu ne-a declarat ca nu va mai poza in ipostaze sexy, pentru ca nu-si doreste o cariera de fotomodel.
Elena Udrea spune ca sotul ei, Dorin Cocos, este incantat de pictorial si mandru ca are
o nevasta atat de sexy
Elena Udrea nu regreta insa ca a pozat pentru revista The One, constatand ca oamenii sunt mult mai indulgenti cu ea dupa ce au vazut-o in costumatii provocatoare. "Ei accepta mult mai usor rolul de femeie sexy decat lucrurile importante din politica", a spus blonda presedintelui.

STIL DE VIATA

"In afara de rochita alba de la Max Mara, care oricum nu ma reprezinta, toate tinutele in care apar in pictorial sunt din garderoba personala", a dezvaluit Udrea, adaugand ca sunt lucruri cu care ea se imbraca permanent. "Eu am o atitudine sexy in mod curent, asa ca pozele nu sunt deloc iesite din comun. Ma reprezinta", a apreciat femeia. De altfel, sotul ei, omul de afaceri Dorin Cocos, ar fi laudat si el pictorialul. "Este un baiat tare mandru ca ma are langa el", ne-a dezvaluit fosta consiliera de la Cotroceni.



NEINTELEGERE

Andreea Esca, redactor-sef al revistei The One, a convins-o relativ repede pe Udrea sa accepte provocarea pictorialului. Crainica tv i-ar fi spus Elenei ca aceasta publicatie urmeaza sa se relanseze in stilul si formatul faimoasei reviste Vogue . Protagonista fotografiilor a inteles deabia in timpul sedintelor foto ca imaginile nu vor aparea sub titulatura celebrei reviste. Cu toate acestea, a acceptat pana la urma aparitia in publicatia trustului Pro. "Daca as fi stiut de la inceput ca nu este vorba de Vogue, n-as fi acceptat oferta", a spus Elena Udrea.



CEA MAI TARE

Vogue, la care visa celebra blonda de la Golden Blitz, este o revista de moda si lifestyle, care apare in numeroase tari europene, fiind considerata cea mai prestigioasa din lume in domeniu. Revista din Italia a lansat pe piata un supliment intitulat Modelele Vogue 2006. Suplimentul da publicitatii un adevarat top al noului val de fotomodele din lume: 24 de manechine, imortalizate in exclusivitate de cei mai buni fotografi de moda.


PORTOFOLIUL VOGUE

Printesa Diana , Angelina Jolie, Natalie Portman, Nicole Kidman, Brooke Shields , Kate Moss, Elizabeth Hurley , Salma Hayek si Hillary Clinton sunt doar cateva dintre celebritatile care au aparut pe coperta Vogue.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea