Social

#Elena Udrea puscarie #mita Elena Udrea # elena udrea arest #elena udrea

Elena Udrea: "Puscaria este deja in colectia de toamna-iarna”

Astazi, Comisia juridica a Camerei a avizat cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea. Cererile DNA de retinere si arestare nu au intrunit insa numarul de voturi pentru aprobare, fiind inregistrate 11 voturi "pentru", fata de 12 necesare pentru aviz.


Dupa ce a fost audiata de colegii ei din Parlament, deputatul Elena Udrea a declarat ca le-a cerut sa voteze cum cred ca este bine pentru Romania, aratand ca pentru ea puscaria nu este un subiect vesel, “este deja puscaria in colectia de toamna-iarna”.

Intrebata daca este pregatita pentru o noua incarcerare, Udrea a spus: "Daca nu ar fi un subiect atat de trist, as raspunde cu o gluma, dar puscaria nu este un subiect vesel la mine, este deja puscaria in colectia de toamna-iarna. A fost primavara-vara, vad ca la fiecare sezon este cate o cerere de arestare. Niciodata nu esti pregatit pentru asa ceva".

Comisia juridica a luat in discutie, vineri, cererile de incepere a urmaririi penale, retinere si arestare preventiva a deputatului Elenei Udrea, la prima parte a sedintei fiind prezenta si Udrea, insotita de un avocat.

DNA a cerut ministrului Justitiei sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea urmaririi penale, a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, intr-un nou dosar in care aceasta este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea