Social

#Elena Udrea catuse # elena udrea arest #elena udrea

Cum a petrecut Elena Udrea prima noapte in celula!

Elena Udrea a trecut, peste noapte, de la lux la mizerie. “Blonda de la Cotroceni si-a petrecut aseara prima noapte in celula, lasand deoparte confortul locuintei sale a carei chirie ajungea la 3.000 de euro pe luna.
 
Potrivit Realitatea TV, Udrea a dormit intr-o celula cu sase paturi, dar a avut o singura colega de camera. Toaleta tine si loc de dus, conditiile fiind incomparabile cu luxul cu care a fost obisnuita fosta sefa de partid si consiliera a lui Traian Basescu.

Elena Udrea va fi adusa astazi la inalta Curte, pentru a afla daca va sta urmatoarele 30 de zile in arest preventiv. Deocamdata, fostul ministru este in continuare in Arestul Politiei Capitalei.

In paralel, oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au declarat, marti seara, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Precizarea reprezentantilor DNA vine dupa ce Elena Udrea a fost scoasa cu catuse la maini din sediul DNA, insa la sosirea in curtea arestului Politiei Capitalei aceasta nu le mai avea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea