Social

#dosarul Microsoft #Elena Udrea catuse # elena udrea arest #dna #trafic de influenta #elena udrea

Elena Udrea, in catuse. Pentru cat timp va sta in arest

A schimbat gentile de lux si bijuteriile scumpe pe o pereche de catuse reci. Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Capitalei. Astazi, deputatul afla daca va ramane dupa gratii si in urmatoarele 29 de zile.

Timp de 11 ore a fost audiata Elena Udrea. Cu toate ca a iesit din sesiul DNA incatusata si flancata de opt jandarmi, deputatul era cu zambetul pe buze. Procurorii o acuza in dosarul Microsoft de trei infractiuni de trafic de influenta si de una de spalare de bani. "Va asteptati la altceva? Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului" a spus reactia fostului ministru al Turismului.

Sursa foto: romaniatv.net

Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru mai multe fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului-cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si pentru spalare de bani, potrivit unui comunicat emis marti seara de DNA.

Elena Udrea va fi prezentata astazi Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea