Social

#elena udrea #demisie elena udrea #conducerea pdl bucuresti

Elena Udrea demisioneaza de la conducerea PDL Bucuresti

Elena Udrea a anuntat ca va demisiona de la conducerea PDL din cauza rezultatelor slabe obtinute de partidul sau la alegerile locale din 10 iunie.

"Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale", a declarat Elena Udrea pentru Mediafax.

Desi PDL a castigat un numar de primarii aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde catre cel pe care partidul si l-a propus, Elena Udrea este de parere ca "rezultatele alegerilor locale la nivel national sunt departe de a fi multumitoare".

Elena Udrea a mai spus ca democrat-liberalii sunt constienti de "votul negativ, sanctionator" pe care l-au primit din partea romanilor. "Intelegem perfect semnificatia acestuia si ne asumam faptul ca PDL, ca principal partid in coalitie, a platit costurile unei guvernari de austeritate", a declarat aceasta.

Sursa foto: Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea