Social

#elena udrea #pdl #miscarea populara # elena udrea demisie

Elena Udrea, demisie surpriza din PDL

Deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, că a demisionat din partid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale. Până la ora transmiterii acestei ştiri, Elena Udrea şi Gheorghe Flutur nu au putut fi contactaţi.

Elena Udrea, care a înştiinţat joi conducerea PDL că demisionează din partid, va merge la Partidul Mişcarea Populară, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

PDL convocase pentru 1 februarie, la Braşov, Colegiul Director lărgit şi Biroul Permanent Naţional al partidului, la care fusese invitată şi Elena Udrea, pentru "a explica declaraţiile sale publice critice faţă de deciziile partidului". Surse din PDL au arătat că astfel de convocări preced de obicei deciziile de excludere din partid. Conform surselor citate, joi însă Elena Udrea l-a sunat pe Gheorghe Flutur, căruia i-a spus că nu vine la Braşov şi că a demisionat din partid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea