Social

#elena basescu #deceptionata #traian băsescu

Elena Udrea, deceptionata de Traian Basescu

Elena  Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, s-a aratat deceptionata de Traian Basescu, presedintele Romaniei,  dupa ce acesta declarase saptamana trecuta ca exclude posibilitatea ca o femeie sa aiba sanse atat la sefia PDL, cat si la cea mai inalta functie in stat.

"Exclud un candidat femeie si la presedentia partidului si la Presedintia Romaniei. Nu exclud candidatura, exclud sansa", declarase Traian Basescu.

In replica, Elena Udrea spune ca colegele sale din PDL ar avea performante mult mai bune in partid decat barbatii.

"M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor din politica, domnul Traian Basescu, un barbat in politica caruia multe, mai ales din PDL, ii datoreaza ascensiunea, cariera si functiile pe care le ocupa - suntem multe femei in functii importante, Roberta Anastase , Anca Boagiu, eu, Sulfina Barbu, Monica Ridzi - nu ne-a dat sansa la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat... Asta sigur ca e un motiv de deceptie pentru noi, femeile", a declarat Elena Udrea ieri seara intr-o emisiune la B1TV.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea