Social

#pd-l #psd #coalitie #elena udrea

Elena Udrea crede ca actuala Coalitie nu mai este o solutie fericita

In plin scandal legat de fondurile cheltuite pentru promovarea turismului romanesc, Elena Udrea iese la atac impotriva colegilor de coalitie. PD-L-ista de la conducerea Ministerului Turismului crede ca alianta dintre PSD si partidul sau nu mai este o solutie.

Udrea a lansat sambata, in timpul unei deplasari la Mamaia, un atac la adresa social-democratilor, spunand ca PD-L este singurul partid care guverneaza in acest moment, avand in vedere ca PSD se comporta ca un partid de opozitie, dar care are acces la resursele puterii. “Daca era dupa mine, lucrurile stateau demult altfel“, a declarat sefa Turismului, citata de Gandul.

In plus, Udrea a precizat ca “aceasta coalitie ar fi o solutie care ar putea sa functioneze pentru economia romaneasca si pentru societatea romaneasca” doar daca nu ar avea loc alegeri prezidentiale in toamna, atunci cand partidele de opozitie, dar si o parte a coalitiei de guvernare isi doreste ca actualul sef al statului sa piarda competitia.

Ministrul PD-L a ripostat printr-un atac la adresa ministerelor conduse de PSD, spunand ca, “ar fi la fel de bine sa se verifice cum se cheltuie zeci de milioane de euro pe actiuni de publicitate in ministerele PSD sau cum s-au cheltuit miliarde de euro in timpul guvernarii PNL“.

Reactia Elenei Udrea vine dupa ce PSD a declarat ca va sustine un demers liberal in legatura cu infiintarea unei comisii de ancheta care sa investigheze modul in care au fost cheltuiti banii publici de catre ministerul Turismului , pentru campania de promovare a turismului romanesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea