Social

Elena Udrea - castiguri de 1 milion de euro

Fostul consilier prezidential Elena Udrea s-a imbogatit, anul trecut, cu peste 33 miliarde lei. Conform ultimei sale declaratii de avere , fosta sefa de cabinet a lui Traian Basescu si-a rotunjit veniturile din dividende si asistenta juridica .

Astfel, din dividende, ea a castigat 30 miliarde lei, iar din activitatea de asistenta juridica prestata prin cabinetul de avocatura, 2,6 miliarde lei. In plus, a mai obtinut 50.000 de euro din vanzarea unei case de locuit catre un anume Claudio Zambon (probabil italianul care detine palmaresul si numele fostei echipe de Fotbal Politehnica Timisoara).
Conform aceleiasi declaratii de avere, Elena Udrea a facut munca patriotica pe langa Traian Basescu deoarece n-a declarat vreun castig obtinut ca urmare a prestatiei de la Cotroceni.

0 impresionanta a blondei Udrea se compune din trei terenuri intravilane dintre care unul in Voluntari (Pipera) de 230 mp, iar celelalte doua, pe numele sotului, in sectoarele 2 si 4 din Bucuresti. Impreuna cu cel numit "sotul" (probabil se refera la Dorin Cocos), Udrea mai are doua apartamente si doua vile dintre care un apartament in sectorul 5 din Bucuresti, un altul in sectorul 2, o vila de 450 mp in cartierul Pipera din Voluntari si o alta vila de 350 mp in sectorul 2 al Capitalei.

La capitolul masini, Elena Udrea a declarat doua Mercedes (1998,2002), un Porsche din 2004 si un Audi din 2001. Ea mai este proprietarul a doua hoteluri (Euro Hotels International) si 15 spatii comerciale . Valoarea bijuteriilor achizitionate in ultimii zece ani se ridica la 2 miliarde lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea