Social

#jurnalisti #ministerul turismului #elena udrea

Elena Udrea a publicat lista cu ziaristii care au beneficiat de diurna din partea MT

Elena Udrea iese la atac impotriva PNL-ului cu listele de cheltuieli facute de ministerul pe care il conduce in ultimele luni. Ministrul Turismului a dat publicitatii ieri lista cu ziaristii care au beneficiat de diurne din banii institutiei guvernamentale, precizand ca nu le-a cerut acestora sa scrie “de bine” despre ea.

Udrea a acuzat presa ca ar fi dus o campanie negativa impotriva ei in ultimii ani. Elena Udrea a fost un om tocat timp de patru ani de zile si a existat si exista o campanie mediatica impotriva mea, pentru ca in ultimele sase luni am avut parte de sute de stiri si articole in presa cu continut negativ la adresa mea", a declarat ministrul, in cadrul emisiunii “100%” moderata de Robert Turcescu .

Sefa turismului romanesc a adus in emisiune si lista jurnalistilor care au beneficiat de diurne din partea ministerului. Acestora li s-a asigurat transportul, cazarea si masa pe parcursul deplasarilor, insa, potrivit ministrului Udrea, nu au primit vreodata instructiuni despre ce si cum sa scrie. In plus, Elena Udrea a precizat ca pe aceste liste, din 2001 si pana acum, au figurat si nume precum Robert Turcescu.

Udrea a replicat acuzatiilor pe care i le aduc liberalii printr-o cerere de a fi explicat modul de cheltuire a banilor publici in timpul guvernarii liberale. ""Eu am cheltuit 380.000 de euro intr-un pachet de evenimente, iar in acest pachet a intrat si scena de care vorbeste presa, dar trebuie sa specific ca Ministerul Turismului nu se ocupa de achizitionat scene, ci se ocupa de achizitionat evenimente.[…]Astept sa-mi ofere Ludovic Orban mai multe explicatii, printre care as vrea sa aflu cum de s-au cheltuit in timpul guvernarii PNL peste 20 de milioane de euro in achizitionarea de masini pentru Posta Romana ", a precizat Elena Udrea, la Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea