Social

Elena o provoaca pe Norica

Senatoarea Norica Nicolai este facuta foc si para pe democrata Elena Udrea, care a declarat ca parlamentara PNL primeste, indirect, bani de la omul de afaceri Dinu Patriciu.

Intr-o emisiune la Antena 3, Udrea a provocat autoritatile sa verifice modul in care este finantat Institutul pentru Libera Initiativa, fundatie prin care Patriciu isi cumpara prietenia politica a unor liberali, printre care se numara si Norica Nicolai .

PAPUSA PRESEDINTELUI

Senatoarea este de parere ca fosta consiliera de la Cotroceni "continua sa fie avocatul presedintelui Basescu", din aceasta perspectiva facand "declaratii mizere". "Consider ca atitudinea sa face parte dintr-o strategie de imagine si sper ca, in calitatea de fost membru PNL, actual membru PD, exprima niste opinii personale si nu vorbeste in numele democratilor", ne-a declarat, ieri, Norica Nicolai.

NU E PENALA

"Nu am atacat-o pe doamna senator", a spus, in replica, Elena Udrea. "Am spus doar ca domnul Patriciu e logic sa fie sustinut politic de oameni pe care-i plateste. Eu cred in cauza luptei anticoruptie, insa nu am vrut ca prin
afirmatiile mele sa duc chestia asta in penal", a explicat democrata. Cat despre acuzatia ca ar vorbi in numele sefului statului, Udrea a afirmat ca este o "pura intamplare" faptul ca declaratiile sale corespund cu iesirile publice ale lui Traian Basescu despre anticoruptie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea