Social

Elena l-a vrajit pe Cozmin intr-un local de fite

Elena Udrea si Cozmin Gusa au avut o intilnire intre patru ochi ieri, la prinz, la restaurantul Casa di David din Capitala. Ei ne-au spus ca au luat masa impreuna, ca vechi amici ce sint, si ca n-au pus la cale nici o miscare politica.

2 i-a surprins pe Elena Udrea, ex-consilier al presedintelui Traian Basescu si proaspat membru PD, si pe deputatul Cozmin Gusa , liderul PIN, chiar spre finalul intilnirii lor. Cei doi s-au aratat mirati si oarecum stinjeniti cind i-am abordat. Intrevederea de taina a doi oameni care au fost in aceeasi tabara iar acum sint de-o parte si de alta a baricadei nu e banala si poate alimenta scenariile care circula pe piata. Revenindu-si mai repede din surpriza, Elena Udrea ne-a asigurat, rizind, ca nu a putut sa-l convinga pe Cozmin Gusa sa se intoarca in PD. La rindul lui, Gusa a promis ca va mai incerca s-o racoleze pe Udrea. Ei au negat apoi ca ar fi discutat politica. In nici un caz nu am vorbit despre Traian Basescu, a ricanat Gusa. Am luat masa impreuna, asa cum mai facem uneori, caci sintem prieteni. Ne cunoastem dinainte ca fiecare dintre noi sa-l fi cunoscut pe Basescu, a adaugat liderul PIN. Daca nu voiam sa fim vazuti, nu alegeam acest restaurant, a aruncat, precauta, si Elena Udrea. Apoi s-au pupat pe obraz , in fuga, si s-au despartit. Gusa a mai ramas pret de citeva minute, cit sa ne dezminta informatia ca s-ar afla in negocieri cu Partidul Conservator, pentru a adera acolo cu tot PIN-ul. De ce sa merg la PC, ce diferenta este intre PC si PSD?, a incheiat el retoric.

Restaurant de fite

Casa di David, aflat in apropierea Parcului Herastrau, este unul dintre localurile bucurestene frecventate de oameni politici, afaceristi, fotbalisti bogati si vedete de televiziune. La inceput era preferat pentru ca oferea intimitate. Acum, cei care ii calca pragul o fac cel mai adesea pentru ca acolo se intilnesc cu oameni din aceeasi lume. Cozmin Gusa a recunoscut mai demult ca acest restaurant este unul dintre favoritele sale. (C.T.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea