Social

#elena basescu #candidatura #alegeri #europarlamentare

Elena Basescu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Elena Basescu si-a depus astazi candidatura la alegerile europarlamentare. Ea a depus la Biroul Electoral Central (BEC) listele cu semnaturile a 280.000 de sustinatori.

Mezina familiei Basescu a venit insotita de reprezentantul PDL in BEC, dar si de un grup de circa 20 de tineri care purtau tricouri albe si dosarele cu semnaturi . Cu ocazia depunerii candidaturii, tanara independenta a declarat ca primul lucru pe care il va face daca va fi aleasa europarlamentar va fi acela de a reveni in PDL.

In plus, Elena Basescu a spus ca este constienta ca numarul mare de semnaturi stranse nu inseamna si un posibil numar mare de voturi, insa oricum asteptarile sale legate de aceasta candidatura sunt mici.

In ce priveste atuurile pe care le are in cursa pentru un loc in Parlamentul European, Elena Basescu a raspuns ca nu stie care sunt acestea: "Nu stiu. Cred ca sunt cateva, dar daca vi le spun o sa spuneti probabil ca ma dau mare", a declarat ea, citata de Gandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea