Social

Elena Basescu s-a despartit de Radu Prunaru

Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, una dintre cele mai agreabile prezente mondene autohtone, e singurica. Frumoasa bruneta s-a despartit, fara tam-tam, de iubitul ei, ziaristul Radu Prunaru. Cei doi au decis, dupa o relatie care a durat circa trei ani, ca ipostaza de amici li se potriveste mult mai bine decat cea de iubiti. Traian Basescu nu e strain de motivele despartirii celor doi: inca de la inceputul legaturii, presedintele nu a vazut cu ochi buni faptul ca un ziarist se afla tot timpul in casa sa.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, s-a despartit cu mare discretie de iubitul ei, ziaristul Radu Prunaru. In timp ce tot mai multi dintre cunoscutii lor se asteptau la o logodna urmata in acest an si de casatorie, Elena si Radu si-au luat ramas bun de la o relatie care a durat trei ani. Unul din motivele despartirii a fost si Traian Basescu, presedintele nefiind de acord cu relatia fiicei sale cu un ziarist.

In urma cu o luna, presedintele Basescu declara ca si-ar dori ca fiica sa cea mica sa nu se casatoreasca prea curand si sa mai astepte vreo trei ani. Carcotasii au interpretat spusele sefului ca fiind o luare de pozitie la o apropiata casatorie a fiicei lui cu ziaristul Radu Prunaru, iubitul ei din ultimii trei ani.

Foarte discreta si zgarcita in declaratii, Elena a refuzat sa dea amanunte presei cu privire la viata personala, dar a declarat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca in urmatorii ani. Ce a omis Elena sa precizeze e ca relatia ei cu Radu Prunaru se destramase in urma cu cateva luni, la fel de discret cum a si debutat.

Cei doi indragostiti s-au despartit la inceputul acestui an, principalul motiv fiind nepotrivirea de caracter. In ultimele luni cei doi nu se mai intelegeau si se certau tot mai des. In cele din urma s-au hotarat ca mai bine ar fi sa ramana doar amici, ceea ce s-a si intamplat. Asa se face ca ei au continuat sa se intalneasca, sa petreaca impreuna cu grupul lor de prieteni, dar sa pastreze doar o relatie de amicitie . Ba mai mult, fiecare a inceput sa iasa cu alti posibili parteneri.

Nici Radu nu pare sa regrete despartirea de fiica presedintelui, el parand a fi multumit de noul statut, acela de amic al Elenei.

Un alt motiv al despartirii celor doi, deloc neglijabil, a fost chiar Traian Basescu. Inca de la inceputul relatiei fiicei sale cu Radu, presedintele a avut de obiectat faptul ca un ziarist ar fi permanent in casa lor. Acesta a fost, dupa spusele apropiatilor Elenei, si motivul pentru care cei doi indragostiti s-au despartit atunci cand Basescu se afla in campania electorala.

Dupa sase luni, Elena si Radu s-au impacat si pentru prima oara s-a vorbit de o posibila casatorie. Numai ca vestea nu a fost si pe placul presedintelui, care si-a sfatuit fiica sa mai astepte cu mariajul si sa se mai gandeasca in privinta mirelui, mai ales ca si-a pus mari sperante in cariera ei.

Referintele foarte bune pe care Elena le-a primit prin scolile pe care le-a absolvit in Romania si Statele Unite l-au determinat pe Basescu sa o indemne pe fiica sa cea mica sa aleaga o cariera politica sau diplomatica, unde ar putea avea succes.

Se pare ca Elena i-a urmat toate sfaturile: a renuntat la planurile de casatorie, apoi la relatia amoroasa cu Radu si de curand s-a inscris in PD, unde a obtinut deja o functie in organizatia de tineret.

Elena este absolventa a unei facultati economice de patru ani, s-a inscris la master in economie si, in paralel, s-a angajat prin concurs la o cunoscuta firma din Bucuresti, ocupand un post de consultant marketing. Totodata, ea a pozat pentru casa de moda Ziggo, devenind imaginea firmei in Romania, si a aparut in pictoriale de profil. (continuarea in Libertatea )


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea