Social

Elena Basescu s-a despartit de iubit la rugamintea presedintelui

Mezina presedintelui Traian Basescu le da sperante barbatilor care au facut o adevarata pasi- une pentru ea. Pretendenti cu bani care incearca din rasputeri sa-i intre in gratii fetei primului om in stat au prins aripi dupa ce Elena s-a despartit de fotoreporterul Radu Prunaru.

De cand si-a facut debutul in lumea mondena, si de curand in politica, in jurul Elenei Basescu roiesc pretendentii. Nu de putine ori s-a intamplat ca aparitia Elenei la vreun eveniment monden sa suscite interesul multor barbati aratosi si cu posibilitati financiare. Unii dintre ei chiar au incercat sa obtina de la ziaristi numarul de telefon al Elenei sau au vrut sa intre in cercul de cunostinte al fetei presedintelui. Nici colegii Elenei din PD, unde detine functia de secretar executiv al organizatiei de tineret, nu au ramas insensibili la farmecele tinerei in varsta de 24 de ani.

TATA PROTECTOR

La sfarsitul anului 2004, s-a scris ca Elena s-ar fi aratat interesata de Marian Oprisan , presedintele Consiliului Judetean Vrancea. Fata cea mica a presedintelui abia de apucase sa schimbe doua vorbe cu Oprisan ca tatal ei a intervenit spunandu-i: "Hai, gogoasa, treci acasa!" De vina pentru interventia prompta a lui Basescu ar fi fost reputatia de crai a lui Marian.

NU L-A VRUT DE GINERE

Fiica cea mica a presedintelui nu mai face nunta in aceasta vara asa cum se astepta toata lumea. Elena s-a despartit de iubitul ei tocmai in perioada in care se spunea ca Basescu se pregateste sa fie socru mic.
Unul dintre motivele care a atarnat greu in balanta la incheierea relatiei ce dura de trei ani se pare ca a fost si dorinta lui Basescu. Presedintele nu a privit cu ochi buni de la bun inceput iubirea care s-a legat intre fata lui cea mica si un paparazzo . Lucru pe care l-a dat de inteles cu diferite ocazii.

CERUTA DE SOTIE

In preajma sarbatorilor de iarna, apropiatii Elenei Basescu povesteau ca fiica presedintelui a acceptat sa fie sotia lui Radu Prunaru, in ciuda rezervelor pe care le avea tatal ei. Cu doar cateva zile inainte ca aceasta veste sa apara in presa, Basescu facea o vizita la Academia Petru Movila din Kiev, unde se destainuia studentilor ca orice alt parinte. Le-a povestit ca are doua fiice, ca cea mare este casatorita, dar ca spera ca mezina sa nu se grabeasca sa faca pasul cel mare.

DISCUTII APRINSE

Se pare ca fiica cea mica a lui Basescu a renuntat la barbatul alaturi de care a stat trei ani de zile, nu doar din pricina planurilor legate de cariera, ci si pentru ca relatia incepuse sa scartaie in ultima vreme. Cei doi indragostiti purtau discutii aprinse, care au culminat cu decizia de a schimba statutul de logodnici cu cel de buni amici.
L-am sunat pe Radu Prunaru pentru a ne confirma despartirea de Elena Basescu, insa, de-a dreptul ciudat, ne-a raspuns un tanar care, desi a admis ca se numeste la fel ca fostul iubit al fiicei presedintelui, cand a auzit de ce l-am sunat ne-a declarat ca este un alt Radu Prunaru, pe care il mai cheama si Catalin.

SUNT INDRAGOSTITA!

De ziua indragostitilor, pe 14 februarie, Elena declara intr-un interviu ca presa vrea sa o marite cu orice pret si ca in urmatorii 3-4 ani nu are de gand sa faca nunta. Pe de alta parte spunea si: "Am un iubit, deci sunt indragostita."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea