Social

Elena Basescu, model pe scena RFW

Fiica cea mica a presedintelui va urca vineri seara pe podiumul Festivalului de Moda de la Iasi in calitate de model. Ea va fi vedeta colectiei "Follow my ruin" a lui Razvan Ciobanu . Iata ca Elena isi ia revansa dupa ce, in urma cu trei saptamani, cand designerul si-a lansat colectia, ea nu a putut onora invitatia de a fi vedeta prezentarii, pentru ca tatal ei tocmai suferise operatia de hernie de disc.


O FATA FINA

Colectia "Follow my ruin" va inchide prima seara a festivalului. Elena va avea doua iesiri pe podium, in deschiderea si la finalul prezentarii. Fiica presedintelui nu a cerut nimic special pentru a participa la aceasta prezentare. "Am ales-o pe Elena pentru ca o consider un model foarte bun, are o fizionomie interesanta care se pliaza perfect pe genul de model dupa care eu alerg la fiecare prezentare. Este o fata fina, manierata, foarte serioasa, cu care am lucrat foarte bine. Nu a fost greu sa o conving, i-am facut aceasta propunere si ea a acceptat, i-au placut foarte mult rochiile mele, asa ca nu a fost nici o problema. Am lucrat cu ea exact ca si cu un model profesionist", a declarat Razvan Ciobanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea