INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Electrica poate fi reclamata la Protectia Consumatorilor

Persoanele carora li se altereaza alimentele in frigider sau li se deterioreaza electrocasnicele din cauza opririlor de curent pot reclama situatia la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. In acest fel, pagubasii pot obtine atat despagubiri materiale, cat si morale. „Dar daca pagubele s-au produs in perioada in care era avertizarea cod rosu si oprirea curentului era deja anuntata, posibilitatea despagubirii este minima, dat fiind faptul ca este vorba de o situatie de forta majora ", atrage atentia vicepresedintele ANPC, Gheorghe Ciubotaru . El precizeaza ca au mai existat reclamatii similare referitoare la activitatea Electrica si in afara perioadelor de forta majora . „Toti pagubasii care au apelat la ANPC si au facut dovada ca Electrica a fost de vina au avut castig de cauza, recuperandu-si prejudiciul", a mai amintit oficialul ANPC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea