Social

#evoMAG.ro #evoMAG # oferte evomag.ro

(P) Electocasnicele continua seria surprizelor la evoMAG

evoMAG vine in intampinarea clientilor cu o noua surpriza. Pe langa produse IT, gadgeturi, electronice sau produse de ingrijire personala, de acum ai posibilitatea de a achizitiona o gama variata de electrocasnice.

Gatitul simplu si relaxant poate fi o certitudine cu ajutorul ofertei foarte bogate de aparate de bucatarie  in care sunt incluse cuptoare cu microunde, roboti de bucatarie, blendere si multe altele.

Savureaza cafeaua de dimineata, preparata chiar de tine la una dintre cafetierele sau expresoarele de top oferite de evoMAG.

Aspectul impecabil al hainelor este important pentru fiecare dintre noi. Alege unul dintre cele peste 30 de fiare de calcat oferite si sigur nu vei regreta.

Igiena casei tale precum si sanatatea ta sunt asigurate de oferta bogata de aspiratoare de ultima generatie, capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte si gusturi.

Si pentru a va convinge de calitatea produselor,  liderii din industria electrocasnicelor, Bosch, Delonghi, Indesit, LG, Philips, Samsung sau Whirlpool sunt prezenti pentru a va intari ideea ca orice activitate casnica trebuie facuta la superlativ.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro
este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea