Social

El Feki Tarek si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a stricat imaginea

"Cazul Tarek", al barbatului de origine egipteana acuzat de sotia sa ca si-a rapit copilul si l-a dus in Egipt, a continuat ieri la Judecatoria Sectorului 1. Actiunea de divort si de incredintare a copilului, introdusa de Brindusa Mihaela (Brenda) Tarek s-a concretizat ieri printr-o noua aminare a procesului, termenul urmator fiind ju-matatea lunii mai.

Inculpatul El Feki Tarek nu s-a prezentat ieri in sala de judecata , fiind reprezentat de avocata acestuia care a cerut un nou termen. In disputa juridica si personala dintre sotii Tarek, Brenda trebuie sa suporte in continuare despartirea de fiul ei in virsta de 3 ani si jumatate, care de pe data de 22 de februarie se afla in Egipt, unde a fost dus de tatal acestuia. In tot acest interval de timp, ea nu a putut vorbi niciodata cu fiul ei, El Feki Tarek refuzind sa i-l dea la telefon.

"Culmea, in momentul de fata, sotul meu se afla in Romania, iar copilul nostru este tinut in Egipt. De ce nu sta macar el cu copilul? El se plimba prin Romania si nu este ingrijorat de soarta copilului pe care l-a lasat acolo, in grija familiei lui. Probabil ca are motive mai importante sa stea in Bucuresti, de vreme ce in ultimele zile amanta sa a fost vazuta conducindu-i masina", ne-a relatat (inca) actuala doamna Tarek...

Culmea, egipteanul despre care am scris ca este un prosper om de afaceri (firma sa este dealer Toyota ), s-a simtit lezat de afirmatiile pe care fosta partenera de viata le-a facut in presa: "Este hilar, este incredibil de ce poate fi in stare! Va vine sa credeti ca m-a dat in judecata pe motiv ca i-am stricat imaginea si-mi cere da-une de 100.000 de euro? (continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea