Social

#marian ursea #vedete caritate #gigi becali

El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali. Povestea lui te va impresiona pana la lacrimi

In urma cu cativa ani, Gigi Becali, cu atitudinea sa expansiva, anunta ca a luat sub aripa sa ocrotitoare un baiat de doar 10 ani. Marian Ursea, la doar 10 ani, ramasese fara parinti: tatal s-a spanzurat, iar mama a plecat in lume. A ramas cu o bunica, dar intre timp a murit si ea. Ce a facut Gigi Becali in tot acest timp si unde este acum adolescentul?

De 5 ani, Marian Ursea este in grija latifundiarului din Pipera, care nu a avut nici el o viata prea linistita. De cand l-a luat insa in grija, Becali nu s+a dezis de promisiunea facuta. 

Marian a trăit într-un bordei care dădea să cadă peste el și a supraviețuit din mila localnicilor la o varsta la care orice copil trebuie sa aiba doar grija jocului. Rămas în grija bunicii după ce tatăl lui s-a spânzurat, iar mama lui l-a abandonat, Gigi Becali l-a luat pe el și bunica sa și i-a mutat într-o casă cumpărată de el pe care a dat 17.000 de euro cash.

Mai mult decat atat, Gigi Becali a platit si pentru o bona. Aceasta a avut grija de Marian de atunci, si tot ea il ingrijeste acum cand bunica baiatului s-a stins. Marian este acum la liceu, este un tanar de toata isprava, iar binele pe care i l-a facut milionarul excentric il face sa-i fie mereu recunoscator. BZI.ro l-a gasit pe MArian si a stat de vorba cu adolescentul. 

"De acum eu sunt tatăl tau și n-o să-ţi lipsească nimic!”, i-a promis Gigi Becali cand a aflat că Marian este si foarte credincios și merge mereu la biserica. PE langa ajutorul dat cu bona, el i-a cumpărat haine, calculator, mâncare, rechizite. ”Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian Ursea, scrie bzi.ro. Iata-l azi pe baiatul incercat de soarta:

Foto bzi.ro, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea