Social

#scadere consum zahar #criza sanitara #consum de zahar #coronavirus #zahar #pandemie

Efectele nebanuite ale pandemiei de coronavirus: a scazut consumul de zahar

Pandemia de coronavirus are efecte nebanuite asupra obiceiurilor de consum ale oamenilor. Ca urmare a crizei sanitare, consumul de zahar a scazut drastic.

Marii producatori de dulciuri au obsrvat o scadere drastica a vanzarilor. Chiar si giganti precum Coca-Cola, Pepsi sau Nestle resimt puternic schimbarea. Coca-Cola a raportat o scadere cu 25% a vanzarilor. Vanzarile au scazut simtitor, oamenii constientizand tot mai mult in aceasta perioada cat de nociv este zaharul pentru sanatate.

Industria zaharului avea oricum un moment dificil. Ritmul de crestere a cererii a incetinit in ultimii ani din cauza schimbarii obiceiurilor de consum.

Organizatia Internationala a Zaharului a avertizat ca problemele legate de coronavirus vor sterge cea mai mare parte a cresterii consumului preconizat pentru 2020 si ar putea urma pierderi chiar mai mari, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea