Social

Efectele grevei Dacia: Muncitorii ar putea opta pentru Ford

Grevistii de la Dacia ar putea ajunge sa lucreze pentru Ford, la Craiova. Ipoteza a fost lansata aseara de analistul Ilie Serbanescu in emisiunea Money Show. Acesta sustine ca greva muncitorilor este justificata intrucat salariul mediu al muncitorilor de la Dacia este sub salariul mediu pe tara. In plus acestia mai au o optiune: fabrica Ford de la Craiova.

Romania trece printr-o criza a fortei de munca, iar Renault nu va gasi forta de munca specializata pentru a inlocui grevistii. In plus, muncitorii de la Dacia ar putea lucra in noua uzina Ford de la Craiova.

"Problema este urmatoarea. Nici n-ar fi o abordare ca lumea, dar nici nu gaseste oameni. Romania traieste in momentul de fata cu o criza a fortei de munca si nu mai este situatia de acum cativa ani. Acest lucru trebuie sa inteleaga cei care vin. Poate n-ar sa mai vina. Acum sa ne gandim si la salariatii aia.Au si alte optiuni . Isi pun palaria si pleaca in strainatate, dar pot sa se duca si la Craiova. E foarte aproape, acum a venit si Ford, deci mai au si alte optiuni", a declarat analistul Ilie Serbanescu.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea