Social

# consecinte interzicere avort sua # interzicere avort sua # avort sua #sua

Efectele devastatoare ale interzicerii avortului in SUA. Fetita de 10 ani, violata si insarcinata nu a putut face avort

Interzicerea avortului in Statele Unite are efecte devastatoare. O fetita de doar 10 ani, care a ramas insarcinata in utma unui viol nu a putut face avort, acesta fiind interzis in statul Ohio.

Fetita a fost nevoita sa calatoreasca in Indiana petru a face o intrerupere de sarcina, deoarece nici macar in cazuri extreme, ca acesta, avorturile nu sunt permise in Ohio.

Barbatul care a abuzat-o pe minora a fost prins de politie si arestat. Acesta a fost gasit in Columbus, potrivit politiei locale. Acesta a fost pus sub acuzare pentru violarea unei persoane minore cu varsta de sub 13 ani. Barbatul in varsta de ... de ani si-a recunoscut fapta. Acesta a declarat ca a violat-o pe fetita de cel putin doua ori, scrie News.ro, care citeaza CNN.

Fetita era insarcinata in sase saptamani atunci cand a calatorit in Indiana pentru a fi supusa procedurii de intrerupere a sarcinii.

Cazul fetei a evidentiat impactul socant al hotararii Curtii Supreme a SUA cu privire la avort, iesind la iveala la trei zile dupa ce instanta a anulat dreptul la nivel national de a intrerupe sarcina si dupa ce a intrat in vigoare interdictia avortului in statul Ohio dupa sase saptamani de sarcina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea