Social

#lege educatie sexuala #educatie sexuala interzisa #educatie sexuala scoli # educatie sexuala copii #educatie sexuala

Educatia sexuala, interzisa prin lege in scolile din Romania

O noua lege este dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor. Legea pentru inocenta copilariei prevede sanctionarea profesorilor si a scolilor ce predau educatie sexuala, fara acordul scris al parintilor.

 

Proiectul de Lege pentru "Inocenta Copilariei" privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui a fost adoptata tacit de Senat, potrivit realitatea.net.

Proiectul de lege a fost depus de deputatul Ninel Peia care sustine ca educatia sexuala incurajeaza pornografia si prozelitismul pentru homosexualitate. Mai mult, acesta spune ca elevii au ajuns la psiholog traumatizati de informatiile despre sexualitate primite la scoala.

Potrivit acestuia, decizia trebuie sa apartina parintilor sau tutorilor legali. Fara acesta copii nu pot participa la cursurile de informare sexuala.

"Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela ca tot mai multe fetite de 11 ani merg deja la psiholog ca sa-si trateze problemele din dragoste, sau ca prin educatia sexuala predata unor copii intre sase si zece ani vor fi salvate, ulterior, vieti omenesti prin adoptarea unor solutii contraceptive corecte, in scolile copiilor nostri se introduc, pe ascuns, ponografia, prozelitismul LGBT si incitarea la punerea in aplicare a diverselor forme de sexualitate devianta", spune initiatorul legii.

"Dar, incadrarea tuturor copiilor de o anumita varsta la astfel de 'educatie', in masa, fara discernamant, poate marca un suflet mai plapand pentru intreaga sa viata. Cu ce este de vina un astfel de copil pentru a-i ingradi sansele unei dezvoltari firesti, in limitele normalitatii si a bunului simt comun? Va plati oare 'dascalul' pentru aceste traume? Nu, plata o vor face mai intai parintii si apoi amaratul de copil a carui viata va fi mereu alta decat cea pe care o merita.

Exista deja scoli unde copile de 10 ani pleaca rusinate de la aceste 'cursuri', sunt baieti care nu mai inteleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rau sa ai sentimente erotice pentru Ionel si nu pentru Diana. Copiii sunt traumatizati de informatii care nu sunt, nu au fost si nici nu vor fi specifice unei copilarii normale, a singurei faze din viata fiecaruia care a fost binecuvantata cu miracolul inocentei", mai spune deputatul Ninel Peia.

Ce parere ai? Esti de acord cu aceasta lege?

Sursa foto: vremeanoua.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea