Social

Edilii Capitalei sunt gata de lupta contra efectelor caniculei

Municipalitatea bucuresteana a stabilit luni masurile anticanicula , intre care interventii in regim de urgenta pentru remedierea defectiunilor la retelele de apa si electricitate, stropirea suplimentara cu apa a strazilor si prelungirea programului strandurilor pana la ora 23.00.

In cazul in care Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va comunica avertizare de cod portocaliu, vor fi amplasate puncte de prim ajutor si pentru distribuirea de apa potabila in locatii publice (scoli, gradinite, farmacii, centre comerciale , piete), se precizeaza intr-un comunicat al Primariei Capitalei. In fiecare punct de prim ajutor vor lucra studenti sau rezidenti ai Facultatii de Medicina si Farmacie, in sistem de voluntariat.

ANM a transmis luni o atentionare cod galben pentru Banat , Oltenia si Muntenia, unde vremea va fi caniculara marti, iar indicele temperatura-umezeala se va afla in jurul pragului critic de 80.

In dupa-amiaza zilei de 24 iunie, in Banat, Oltenia si Muntenia vremea va fi calduroasa, caniculara in zonele de campie, unde temperaturile maxime vor depasi 35 de grade. In Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si in Bucuresti se vor inregistra intre 36 - 37 de grade.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea