Social

#dalgeco # echipamente de protectie #echipamente

Echipamente de protectie Dalgeco

Cu aproape doua decenii de activitate pe piata comertului de echipamente de protectie, Dalgeco reprezinta un furnizor de incredere. Echipamentele pe care le ofera clientilor sai intrunesc toate standardele legale in vigoare, fapt care de fiecare data a generat increderea si satisfactia clientilor.

 

Pe lânga tacticile dezvoltate pe baza experientei in domeniu, firma este recomandata si de catre publicul larg care a apelat la serviciile ei. De pilda, martori pentru acestea stau chiar comentariile cu rol de review lasate de catre clienti pe site-ul oficial.

Pentru toate aceste aspecte, dar si pentru eficacitatea cu care se solutioneaza fiecare solicitare din partea cumparatorilor, firma s-a bucurat constant de un portofoliu bogat – clienti multipli.  Datorita acestui palmares, imbunatatirea practicilor folosite a fost mereu o tranzitie usoara. Prin urmare, Dalgeco este intocmai distribuitorul care doreste sa indeplineasca fiecare dorinta a clientului. Fiecare piesa dintr-un echipament de protectie care urmeaza sa iti fie livrat va fi conceputa dupa propriul tau etalon.

Echipamente de protectie pentru zona capului si a fetei

Fie ca vorbim de posibilitatea ranirii cu bucati ale elementelor pe care le folosesti in procesul tau de munca, fie ca vorbim despre substante care in contact cu suprafata fetei au putea provoca reactii adverse daunatoare, capul repezinta o zona care necesita neaparata protectie.

In functie de tipul activitatii desfasurate, poti alege din stocul nostru diverse modele de casti de protectie. Totusi, daca vine vorba de protectia ochilor si a zonelor conexe, iti recomandam sa apelezi la uzul unei perechi speciale de ochelari ori al unei masti care este dotata cu sistem de prindere pe cap si geam pentru vedere, sau chiar la o viziera.

De asemenea, exista situatii in care nasul si gura trebuiesc si ele acoperite, deoarece inhalarea aburilor sau a mirosului anumitor produse pot genera iritatii, alergii sau alt fel de reactii neplacute. Lucrezi cu substante care prezinta un risc mare chimic? In cazul acesta foloseste protectie pentru nas, gura si ochi. Dalgeco pune la dispozitia clientilor sai diferite tipuri de masti. Protectia urechilor trebuie asigurata, de asemenea – cele mai la indemâna sunt antifoanele.

Echipamente de siguranta pentru trunchi

Imbracamintea noastra de protectie vine in foarte multe modele, deoarece este menita sa asigure protectia unei arii de domenii de activitate cât mai mare. Prin urmare, vei gasi foarte multe echipamente de protectie pe care poti sa le achizitionezi integral sau separat.

Pe lânga elemente comune precum tricourile in magazinul nostru mai gasesti jachete impermeabile sau chiar antivânt. Categoric, ai la dispozitie si geci – din toate modelele! Pe de alta parte, dispunem si de echipamente specifice pentru protectie sporita. De la salopete, la costume reflectorizante la cele de tip impermeabil si la cele de unica folosinta, toate acestea se regasesc pe website-ul firmei Dalgeco.

De asemenea, daca activezi in industrii in care riscul accidentarii este ridicat, poti achizitiona pentru angajatii tai combinezoane ignifuge, de protectie chimica sau anti-taiere. Bineinteles, oferta de combinezoane cuprinde pelerine antistatice, compleuri aluminizate, dar si uniforme complete pentru angajatii din politie, pentru pompieri si muncitori de pe santierul naval.

Bocancii si sabotii de protectie – cei mai cautati pentru siguranta picioarelor

Desi catalogul nostru cuprinde multiple tipuri de incaltaminte, perechea de bocanci de protectie reprezinta atractia cea mai mare a cumparatorilor. Acest aspect se datoreaza faptului ca sunt siguri, comozi si potriviti pentru foarte multe sectoare de munca. Pe santierul de constructii, pe santierul naval sau in industria constructiilor de masini, bocancii cu protectie anti accidentare aduc un plus de siguranta angajatilor si asigura respectarea normelor de protectie in cazul angajatorilor.

Potriviti pentru mersul la munte, in Delta, sau chiar pentru o plimbare obisnuita, o pereche de bocanci de protectie iti poate fi de folos. Pe lânga bocanci si saboti iti poti alege cizme de lucru electroizolante sau sandale cu protectie ESD.

Acele persoane care lucreaza in industria farmaceutica, in laborator sau in industria alimentare poarta saboti, cizme inalte sau alte tipuri de incaltaminte de siguranta specifica domeniului de activitate. O pereche de incaltaminte de buna calitate ofera protectie impotriva temperaturilor scazute, antialunecare, umiditatii, accidentarii cu obiecte taioase sau accidentarii cu solutii chimice.

Protectia la locul de munca este o necesitate

Alege sa iti desfasori activitatea in conditii de siguranta, indiferent de sarcinile pe care le intreprinzi sau de domeniul in care activezi. Astfel, nu numai ca te vei putea bucura mai mult de timpul petrecut la locul de munca, dar iti vei putea desfasura activitatea ca pe un hobby – atuul imbracamintei si a incaltamintei relaxante, dar care in acelati timp iti asigura siguranta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea