Social

#romania #aur #canotaj #jocurile olimpice.

Echipa de canotaj a Romaniei s-a calificat in finala la 8+1

Atlanta 1996, Sydney 2000, Atena 2004. Nu, nu sunt doar ultimele trei editii ale Olimpiadei, ci si Jocurile in care echipajul nostru de 8+1 a reusit sa castige medalia de aur. Acum in Beijing, fetele noastre sunt nevoite se se descurce fara Elisabeta Lipa .

Constanta Burcica, Viorica Susanu, Maria Serban, Eniko Barabas , Simona Musat, Ioana Papuc, Georgeta Andrunache, Doina Ignat si elena georgescu au reusit, luni, sa faca un pas mare spre cucerirea unui nou aur olimpic, reusind sa se califice in finala probei de 8+1.

Si nu numai ca au reusit sa se califice, dar au facut-o cu stil. Echipajul nostru a pornit de pe culoarul al doilea in calificari si a preluat conducerea cursei chiar de la inceput, trecand linia de final cu 06:05.77 minute, cu 2 secunde in fata echipajului Olandei. Timpul obtinut de echipajul Romaniei este cel mai bun din cele doua serii de calificari.

Programata pentru data de duminica, 17 august, finala se anunta o lupta in trei, intre fetele noastre si americance, ultimele castigatoare ale celeilalte serii de calificare, cu un timp inferior celui obtinut de romance, 06:06.53.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea