Social

#ecaterina andronescu #legea educatiei #modificare lege

Ecaterina Andronescu vrea sa modifice Legea educatiei

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educatiei, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca se impune modificarea Legii educatiei, in ciuda recomandarilor facute de presedintele Traian Basescu, cu ocazia ceremoniei de investire de la Palatul Cotroceni.

Seful statului a afirmat ca spera sa nu se inceapa cu modificarile la lege pana cand aceasta nu va fi vazuta functionand.

Intrebata daca va fi modificat acest act legislativ, Ecaterina Andronescu a raspuns: "In mod categoric da, chiar daca domnul presedinte a spus sa nu schimbam Legea educatiei. Si as porni o dezbatere publica pe lucrurile care trebuie neaparat sa fie modificate pentru ca nu au produs efecte favorabile sistemului de invatamant. Nu sunt de parere ca trebuie sa radem tot, dar nu trebuie sa perseveram in greseala. Este un proverb - sa gresesti este omeneste, sa perseverezi in greseala este diabolic. Nu vreau sa fiu diabolica".

Ecaterina Andronescu a depus, luni, la Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, juramantul de investitura in functia de ministru al Educatiei. La ceremonie au fost prezenti premierul Victor Ponta si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea