Social

# cea mai bogata femeie # femeie bogata #femeie #cea mai bogata femeie din lume

Ea este cea mai bogata femeie a Planetei! Are o avere de aproximativ 50 de miliarde de dolari

Francoise Bettencourt Meyers (65 de ani) a devenit, din septembrie 2017, cea mai bogata femeie din lume, odata cu trecerea in nefiinta a mamei sale, Liliane Bettencourt.

Celebra publicatie Forbes a publicat un top al celor mai bogati oameni, iar mostenitoarea imperiului L'Oreal ocupa locul 15, cu o avere estimata la 49,3 miliarde de dolari. Este cea mai bogata femeie din lume in 2019!

Nepoata fondatoarei L’Oréal, Eugene Schuller, si membru al board-ului din 1997, Bettencourt Mayers a debudat anul trecut pentru prima data pe lista miliardarilor lumii, dupa moartea mamei sale, Liliane Bettencourt, in septembrie 2017. Liliane a fost in topul miliardarilor inca de la prima lista publicata in 1987.

Afacerile familiei Bettencourt au crescut cu 7,1 miliarde de dolari in 2018, adica 17%, cu venituri totale de 30,6 miliarde de dolari. Bettencourt Meyers locuieste la Paris, este casatorita si are doi copii si este presedintele Fundatei Bettencourt Schueller.
Fundatia incurajeaza progresul francez in domeniul stiintei si al artei, oferind bani si sprijin proiectelor.

In prezent, Francoise este presedintele companiei detinute in proportie de 33% de catre familia sa.

O femeie este si cel mai tanar miliardar al Planetei

Tot potrivit celor de la Forbes, Kylie Jenner este cea mai tanara miliardara din lume, ea avand o avere estimata in prezent la un miliard de dolari, construindu-su singura averea.

Ce e de-a dreptul uluitor este faptul ca imperiul lui Kylie depaseste zece cifre si este mai tanara chiar si decat Mark Zuckerberg, care a intrat in topul Forbes al miliardarilor, la 23 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea