Social

#antrenor #real madrid #mourinho

E oficial, Mourinho va antrena pe Real Madrid

Jose Mourinho va antrena pe Real Madrid incepand cu sezonul urmator, presedintele "galacticilor", Florentino Perez , anuntand acest lucru in cadrul unei conferinte de presa.

Totodata, seful Realului a precizat ca Manuel Pellegrini este demis, in locul sau urmand a fi instalat tehnicianul lusitan.

"Consiliul Director a decis sa incheie etapa Manuel Pellegrini si sa il aduca pe Jose Mourinho ", a anuntat Perez .

Cel care a creat practic Realul "galactic" l-a laudat apoi pe Mourinho, despre care a spus ca se pliaza perfect pe stilul madrilenilor.

"Acest club, care se mandreste cu cei mai buni oameni in toate domeniile, crede ca a sosit momentul sa angajeze si un mare antrenor. Nu putem pierde oportunitatea de a-l aduce pe cel mai bun din lume. La Madrid se doreste stabilitate, dar aceasta inseamna castigarea de titluri si a fi lideri in lume, nu de a mentine un anumit antrenor. Amintiti-va ca in momentul in care am castigat primele 5 Cupe ale Campionilor Europeni am avut 4 antrenori diferiti. Stilul lui Mourinho se pliaza pe valorile lui Real Madrid, acestea fiind victoria si spiritul de sacrificiu ", a mai spus seful Realului.

 ( citeste continuare pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea