Social

#obiecte hotel #turisti romani #camera hotel #turisti

E incredibil! Unul din 10 turisti face ASTA in camera de hotel!

10% dintre turistii care se cazeaza in unitatile hoteliere de la noi din tara pleaca acasa cu diferite obiecte de prin camera de hotel, de la prosoape, uscatoare de par, telecomanda de la televizor sau chiar ghivece cu flori!

Potrivit unui studiu realizat de un portal de rezervari, turistii nu "iarta" nici macar furtunul de stins incendiul. "Cel mai frecvent, unitatile de cazare se confrunta cu lipsa unor obiecte precum prosoapele (73% din cazurile in care turistii pleaca acasa cu obiectele hotelului), tacamurile (44%), telecomanda (22%), obiecte sanitare (10%) sau alimente/bauturi din mini-bar, nedeclarate de turisti atunci cand se decazeaza (27%)", se arata intr-un comunicat al platformei HotelGuru.ro.

Cei mai multi dintre hotelieri au afirmat ca sesizeaza lipsa unor obiecte abia dupa plecarea clientului.

"Pe langa obiectele lipsa, managerii de hoteluri si pensiuni sunt, uneori, si martorii unor evenimente mai putin obisnuite. De exemplu, printre evenimentele relatate se numara si cazul unui turist care a plecat fara sa achite, pe usa de la balcon, luand si cheia cu el sau al unora care au inlocuit toate becurile cu led din apartament cu unele cu incandescenta", se arata in comunicat.

Sursa foto: hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea