Social

"E imperios necesar sa aducem arbitri straini"

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a recunoscut ca debutul de retur a fost marcat de numeroase greseli ale cavalerilor fluierului, iar acest lucru i-a dat de gandit lui si oamenilor de la CCA , si de aceea este viabila ideea de a aduce, cel putin la derbyuri, "fluierasi" din strainatate.

Reluarea campionatului intern de fotbal a fost marcata de numeroase greseli de arbitraj , multe cluburi plangandu-se ca au fost impiedicate sa obtina rezultate favorabile din cauza cavalerilor fluierului. Steaua a simtit prima ce inseamna arbitrajul potrivnic la meciul cu FC National, iar la analiza meciului s-a constatat ca arbitrul Alexandru Deaconu a vaduvit campioana de doua penaltyuri si a tolerat jocul dur al bancarilor. Adunate, greselile lui Deaconu au fost 10 la numar, si acesta a fost suspendat pe minimum sapte etape, fiind lasat sa oficieze doar la Divizia C si la juniori.

(continuarea in Realitatea Romaneasca )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea