Social

#bloc cluj #romania 2022 # dusul interzis #spalatul interzis # incredibil #romania #dialog cultural

Dusul, interzis dupa ora 23:00. Nu pentru a face economie, ci pentru ca vecinii sunt deranjati de zgomotul apei si al sapunului

Pare incredibil insa acest lucru se intampla in Romania. Vecinii deranjati de zgomotul facut de apa care curge si de sapunul scapat din mana de cei care se spala, au interzis spalarea dupa ora 23:00 intr-un imobil din Cluj. Ba mai mult, ii ameninta cu politia pe cei car eindraznesc sa se spele.

 

Locatarii blocului din Cluj s-au trezit cu un anunt la avizier prin care sunt anuntati ca dupa ora 23:00 nu mai au voie sa se spele sau sa deschida robinetele la putere maxima. Sunt vizati in special cei care au “tupeul” sa se spele zilnic.

Iata cum suna anuntul facut de locatarii blocului si adresat persoanelor care se spala:

“In atentia locatarilor care fac dus, noapte de noapte, intre 23 si 24!

Va reamintim ca traim intr-un imobil comun si avem obligatia de a ne respecta reciproc. Folosirea dusului si a robinetelor la intensitate maxima, insotita de trantirea sapunului sau a flacoanelor de sampon in cada, produce un zgomot insuportabil care se propaga cu usurinta prin intermediul conductelor de scurgere, tulburand odihna vecinilor.

Potrivit legii, „tulburarea linistii locatarilor intre 22.00 si 8.00, de catre o persoana, prin producerea de zgomote, larma, sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simt ne obliga la un comportament decent si respectarea celor din jur. Libertatea fiecaruia se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti.

In cazul in care bunul simt nu functioneaza, vom fi nevoiti sa solicitam organele prevazute de lege pentru constatarea si sanctionarea unor astfel de comportamente”, se arata in anuntul afisat la avizierul blocului respectiv, potrivit Stiri de Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea