Social

#canicula romania #vreme caniculara #canicula #weekend #romania

Dupa racoare, revine canicula! Temperaturi de 39 de grade Celsius

Ne-am bucurat de doua zile de racoare, insa temperaturile vor creste din nou in zilele urmatoare, fiind anuntata canicula pentru toata tara!

 

Astazi, vremea va deveni in general frumoasa, temperaturile maxime ajungand la 31 de grade Celsius.  

In tara, cerul va fi variabil, mai mult senin in zona de vest si de nord-vest. Doar izolat, in special in zonele montane, se vor semnala ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si, trecator, in sud-est si nord-vest.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade in estul Transilvaniei si in jurul a 31 de grade, local in Muntenia si Dobrogea si izolat in Oltenia.

In Capitala vremea se va mentine racoroasa, maximele urcand pana la 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab.

Revine canicula in weekend

In urmatoarele zile va reveni canicula, potrivit Accuweather.com. In Bucuresti vor fi temperaturi de 35 de grade Celsius timp de trei zile consecutiv.  

Cele mai mari temperaturi se vor inregistra insa in Giurgiu, unde mercurul din termometre va urca pana la 39 de grade Celsius, la umbra.

Cald va fi si in Iasi, unde in weekend mercurul din termometre va urca pana la 34 de grade Celsius, dar si in Timisoara, unde duminica sunt anuntate 33 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea