Social

#canicula #temperaturi #vreme #caldura #meteo

Dupa ploi si furtuni, revine canicula

Canicula revine in tara noastra. Dupa o perioada cu ploi in toata tara, meteorologii anunta incalzirea vremii, care va aduce si temperaturi de 36 de grade in a doua parte a saptamanii. Astazi, mercurul din termometre va ajunge la 34 de grade Celsius , mai ales in zonele de campie .

Incalzirea vremii se va face treptat, in urmatoarele zile, incepand de astazi si ajungand la un maxim care se va nota joi, zi in care vor exista maxime intre 29 si 37 de grade Celsius .

Ploile se opresc in sfarsit astazi, iar meteorologii anunta vreme predominant frumoasa si in incalzire. Temperaturile urca in termometre, ajungand astazi pana la 34 de grade Celsius in zonele de campie.

Potrivit Realitatea TV, astazi, cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in vestul tarii, acolo unde vor fi 33 de grade la Timisoara si 32 la Oradea si la Satu Mare . Maine temperaturile ar putea ajunge chiar si la valori de peste 35 de grade Celsius in vestul si in sud-vestul tarii.
 
Ziua de joi va fi cea care va aduce maximele saptamanii, prognoza anuntand temperaturi intre 29 si 37 de grade Celsius, cu valori peste pragul caniculei, in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea