Social

#paste #precipitatii #prognoza #temperaturi #anm

Dupa Paste revin ploile

Dupa ce ultimul weekend din luna aprilie vine cu temperaturi de 29 de grade, meteorologii anunta ca, odata cu inceputul lunii mai, revin ploile.

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, precipitatiile in luna mai vor fi apropiate de mediile multianuale in Muntenia si Dobrogea, insa in celelalte regiuni ale tarii acestea vor cadea in cantitati mai mari si vor fi mai persistente.

Temperaturile din luna mai vor fi, de asemenea, sub valorile normale ale acestei perioade, cu exceptia regiunilor centrale ale tarii, unde temperaturile medii se vor apropia de limitele normale.

In schimb, meteorologii anunta ca in luna iunie vremea va fi frumoasa, cu valori normale pentru aceasta perioada in toate regiunile tarii.

In luna iulie insa, temperaturile medii se vor situa peste limitele climatologice normale, in special in sud-estul, sudul si vestul tarii. De asemenea, precipitaiile vor fi mai slabe, sub valorile normale in cea mai mare parte a teritoriului.

Sursa foto: presalocala.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea