Social

#prognoza meteo #starea vremii #meteo #primavara #ger

Dupa ger, temperaturi de 20 de grade! Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

In luna ianuarie, temperaturile continua sa se mentina scazute, gerul ramanand prezent in toata tara. Vremea va incepe insa sa se incalzeasca incepand din luna februarie. Iata la ce temperaturi te poti astepta in urmatoarele luni.

In luna februarie temperaturile vor incepe sa urce, incadrandu-se in valorile normale perioadei. Pe alocuri se vor inregistra si temperaturi peste medie, maximele ajungand pana la 10 grade.

In regiunile extracarpatice si in nord-vest se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare si viscol.

In martie temperaturile vor creste in cea mai mare parte a tarii, in sud ajungand pana la 20 de grade Celsius in a doua parte a lunii. In restul tarii, maximele vor fi cuprinse intre 2 si 16 grade, iar minimele intre -10 si 5 grade Celsius, potrivit libertatea.ro.

In aprilie, temperaturile vor continua sa creasca. Si precipitatiile au o tendinta de crestere in aceasta perioada, in special in vestul, centrul si nordul tării. Maximele vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade.

Sursa foto: weather.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea